Student Activities

GOONJ 2K17
(JARA YAAD KARO KURBANI…)
11-13 April 2017
An Annual Cultural Festival of GBPEC


This year your favourite fest is going to be more innovative, more creative and more awesome than ever before. Goonj 2017, inter-departmental cultural fest of our college. It will bring students from all the departments to come together and compete in various cultural, literary, photography and designing events to showcase their talent and boost their personality.

The three day annual cultural festival Goonj has students competing in more than 50 cultural, literary, arts, music and dance events. Fresher eve, Farewell function, Convocation Night, Vishwakarma Pooja Diwas and Engineers day are the annual cultural programmes organized in the college. Regular inter and intra house cultural activities organized by the students secretaries for music, dance, literary and arts, further complement the cultural aspect of personality development.

 

Schedule for Goonj 2017

GOONJ 2017
(Schedule for April 8-9 2017)
Literary Events - Date: April, 8th 2017


S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Debate(English and Hindi)

9:30

11:00

90 min

2

Extempore

11:00

11:20

20 min

3

Group Discussion

11:20

12:00

40 min

4

Just A Minute

12:00

12:10

10 min

5

Business Plan

12:10

14:30

140 min

6

Prove The Truth

14:30

14:50

20 min

7

What’s the good word

14:50

15:10

20 min

8

Poem writing

15:10

15:40

30 min

9

Elocution

15:40

16:15

35 min

10

Quiz

16:15

17:45

90 min

 

Arts & Designing - Date: April, 8th 2017

S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Mehandi Designing

09:30

10:30

60 min

2

Tattoo Making

10:45

11:45

60 min

3

Clay Art

12:00

13:00

60 min

4

Sketching

14:00

15:00

60 min

5

Poster Making

15:15

16:15

60 min

 

Date: April, 9th 2017


S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Rangoli

09:15

10:30

75 min

2

Face Painting

10:45

11:45

60 min

3

Puppet Show

12:00

13:00

60 min

4

Portrait

14:00

15:00

60 min

5

T-shirt Painting

15:15

16:15

60 min

 

Dramatics - Date: April, 9th 2017


S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Nukkad

10:00

12:00

120 min

 

 

Day 1 (11 April 2017)

S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Opening Ceremony

9:00

10:00

60 min

2

Wall Painting

9:30

12:00

150 min

2

Folk Dance

10:00

11:00

60 min

3

Mad Ads

11:00

11:30

30 min

4

Self-Composed

11:30

12:15

45 min

5

Reverse Gear

12:15

12:40

25 min

6

Dubbing Movie

12:40

13:05

25 min

                                              Lunch Time
13:05 – 13:45

7

Girls Hindi Solo

13:45

14:30

45 min

8

Boys Hindi Solo

14:30

15:15

45 min

9

Play

15:15

17:35

140 min

10

Couple Dance

17:35

18:15

40 min

11

Mr – Mrs Goonj Round I

18:15

19:50

95 min

 

Day 2 (12 April 2017)


S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Folk Song

9:30

10:20

50 min

2

Duet Dance

10:20

11:05

35 min

3

Mime

11:05

12:25

80 min

4

Dance Solo Boys

12:25

13:10

45 min

                                              Lunch Time
13:10 – 13:50

5

Girls English Solo

13:50

14:35

45 min

6

Boys English Solo

14:35

15:20

45 min

7

G – Movie

15:20

17:00

100 min

8

Mr – Mrs Goonj Round II

17:00

17:45

45min

9

Foot Loose

17:45

18:45

95 min

 

Day 3 (13 April 2017)

S.no

EVENT

START TIME

END TIME

DURATION

1

Instrumental

9:30

10:15

45 min

2

Stand-up Comedy

10:15

11:00

45 min

3

Duet

11:00

11:45

45 min

4

Ramp

11:45

13:10

85 min

                                          Lunch Time
13:10 – 13:50

5

Dance Solo  Girls

13:50

14:35

45 min

6

Rock Band / Qawali

14:35

16:00

85 min

7

Oppo

16:00

16:45

45 min

8

Mr – Mrs Goonj Round III

16:45

18:30

105 min

 

 

 

All work and no play makes Jack a dull boy.



Sports play an integral role in overall development of students. Keeping this in mind GBEPC organizes an annual sports event JOSH for which students eagerly wait. Students participate actively in sports activities during the event.JOSH consists of athletics-various races, shot-put, javelin, high jump, long jump and sports-cricket, football, volleyball, badminton.

Techspandan is a annual technical festival which takes place in GBPEC,Pauri, Uttarakhand India. Organised by the students of the Govind Ballabh Pant Engineering College, Pauri. The festival comprises a variety of events aiming at encouraging and exhibiting the technical and managerial skills of individuals.